Hoe werkt het?

Het begint met een intakegesprek. Waarom ben je hier? Wat wil je veranderen?
Wat
speelt er op dit moment in jouw leven en samen met Mariska werk je op basis daarvan samen een plan uit. Met dit persoonlijke plan kun je daarna direct aan de slag.

Voor wie?
Inner Expression is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer innerlijke rust. Denk bijvoorbeeld aan studenten die vast zijn gelopen vanwege de coronacrisis, moeders die voortdurend te veel van zichzelf vragen, denkers die te veel achter hun laptop of in hun hoofd zitten of mensen met pieker- en angstgedachten.

Kosten
Inner Expression is een traject op maat, dat naar gelang jouw behoefte kan starten bij één lange sessie maar ook een traject van langere duur kan worden.

"
Neem bij interesse vrijblijvend contact op, zodat ik ter indicatie een offerte voor je kan opstellen.
Twijfel je of de manier van werken bij jou past? Ook dan hoor ik graag van je!"

‘Mariska heeft een fijne en zachte stem wat zorgt voor een veilig gevoel. Ze ziet en voelde snel wie er tegenover haar staat. Ze haalde me uit m’n comfort zone op een passende en creatieve manier.’
- Krista -

'In deze vreemde tijd is het moeilijk geest en lichaam in beweging en balans te houden en te luisteren naar wat je van binnen bezig houdt. Inner Expression heeft me heel goed op weg geholpen'
- Remy -