COACHING

Vervelende gedachtes, moeilijke situaties, nare gevoelens: we vermijden ze liever.
Met Inner Expression ga je juist naar dat “ongemak” toe en leer je hoe je je daarin kunt ontspannen.
In die ontspanning ligt de bevrijding en het ware geluk!

Mariska is afgestudeerd aan Fontys Dansacademie. Na haar opleiding kwam ze in contact met yoga en meditatie, wat een vast onderdeel in haar dagelijkse leven is geworden. Naast haar werk als artiest heeft ze jarenlange ervaring met lesgeven aan kinderen, jongeren en volwassen. Zoals in het (speciaal) onderwijs en de zorginstelling Pluryn. Mariska coach op een intuïtieve manier met haar eigen Inner Expression-methode.

‘Mijn lichaam is mijn redding’

Wat is Inner Expression?

De wereld gaat snel en we zijn continue onderhevig aan prikkels van buitenaf. Zoals sociale media, de druk van je baas, collega’s. We vergelijken ons met anderen. Vaak in een opwaartse vergelijking (het gras is altijd groener aan de overkant). Hierdoor is het soms moeilijk om bij jezelf te blijven. Presteren leren we al vroeg op school en vaak hangen daar ook cijfers aan. We zijn eigenlijk allemaal op zoek naar geluk, meestal van buitenaf. Maar wat als dat geluk nu juist in jezelf te vinden is?

Inner Expression gaat over het verkennen van ‘de weg naar binnen’. Deze reis begint met een eerste stap: uit het hoofd en in het lichaam komen. Ons lichaam vertelt ons de weg net als een kompas. Inner Expression is een eclectische mix van yoga, meditatie in beweging, muziek, dans en theater. Welke vorm van expressie het beste bij jou past, ontdek je gedurende het traject. De inhoud en lengte wordt afgestemd op jouw wensen.

"Tijdens een of meerdere sessies reik ik je handvatten aan om jezelf beter te leren kennen.
De sessies kunnen je helpen om erachter te komen waar spanning in je lichaam zit en hoe je die kunt loslaten. Goed voor jezelf zorgen is vriendelijk voor jezelf zijn. Geluk is een momentopname en niet iets wat je bereikt door hard te werken. Als je leert om jezelf meer de ruimte te geven, kun je ontspannen in het hier en nu. Dat gaat je uiteindelijk meer innerlijke rust en een bevredigender gevoel opleveren.
Je komt letterlijk beter in je vel te zitten!
Je leert om ruimte
te geven aan je emoties en gedachten en om jezelf en het leven meer te omarmen zoals het komt."